Nogomet

Ante Vukušić sreću traži u Lazarevcu, bivši reprezentativac preselio u srpsku Superligu

Mihaela Bradovski • subota, 11.06.2022.
Ante Vukušić sreću traži u Lazarevcu, bivši reprezentativac preselio u srpsku Superligu
Foto: Bruno Karadža

Bivši hrvatski reprezentativac Ante Vukušić pronašao je novi klub. Kolubara iz Lazarevca potvrdila je njegov dolazak...

Nakon neuspjele epizode u Tuzla Cityju, Ante Vukušić pronašao je novi klub. Nekadašnji igrač splitskog Hajduka i bivši hrvatski reprezentativac, sljedeću sezonu provest će u dresu Kolubare iz Lazarevca.

Kolubara je regularni dio prošle sezone završila na 12. mjestu, igrala je u Ligi za opstanak gdje je na kraju napredovala do desetog mjesta.

"Zahvaljujem se na dobrodošlici, svi su me prihvatili kao da se znamo već puno godina. Najveći trag u karijeri ostavio sam u Hajduku gdje sam bio i najmlađi kapetan te s 21 godinom napravio sam transfer u Serie A i nakon toga počinje moja nogometna avantura. Bio sam u raznim zamljama od Njemačke, Belgije, Švicarske, Rusije, sada sam opet na Balkanu, prošla sezona u Tuzla Cityju i sada u Kolubari. Nadam se da ću sve ispoštivati, truditi se na terenu i svojom kvalitetom pomoći u ostvarenju ciljeva našeg nogometnog kluba", rekao je Vukušić nakon potpisa.

Vukušić je predstavljen kao pojačanje, a on sam u Kolubari će tražiti povratak stare forme. Zadnju pravu i kvalitetnu sezonu imao je u ljubljanskoj Olimpiji u sezoni 2019/2020 nakon čega je uslijedilo lutanje od Steaue, Messine, Tuzle pa sada do Kolubare.

Ipak, zlatni dani njegove karijere bili su u vremenu dok je nosio dres Hajduka koji ga je prodao u Pescaru, ali nikada do kraja nije ispunio veliki potencijal.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!