Ostali sportovi

Legendarna Poljakinja mora na operaciju zbog ozljede dok je hvatala provalnika

HINA, Mihaela Bradovski • subota, 11.06.2022.
Legendarna Poljakinja mora na operaciju zbog ozljede dok je hvatala provalnika

Trostruka olimpijska pobjednica u bacanju kladiva Anita Wlodarczyk mora na operaciju nakon što se ozlijedila dok je uhvatila lopova koji je pokušao provaliti u njezin automobil.

Poljakinja Wlodarczyk je prošle godine postala prva žena koja je tri puta zaredom postala olimpijska pobjednica osvojivši zlato na OI u Tokiju. Također je prva žena koja je kladivo bacila dalje od 80 m i svjetska rekorderka s hicem od 82.98 m.

"Samo sam uhvatila lopova i predala ga policiji", napisala je Wlodarczyk u objavi na Instagramu uz koju je stavila i fotografiju automobila s tragovima ogrebotina.

"Nažalost, to sam platila ozljedom mišića. Ozljeda dijagnosticirana. Operacija u ponedjeljak", dodala je 36-godišnja Wlodarczyk.

"Hvala poljskoj policiji na vašoj brzoj intervenciji. Nakon karijere mislim da ću se boriti u MMA-u ili UFC-u kao naša prvakinja Joanna Jedrzejczyk jer je počinitelj ozlijeđen..."

Ona će se pokušati što prije oporaviti prije Svjetskog prvenstva koje se u srpnju održava u Oregonu gdje bi mogla osvojiti svoj peti naslov svjetske prvakinje.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!