Zimski sportovi

Filip Zubčić i Leona Popović proglašeni najboljim hrvatskim skijašem i skijašicom

HINA, Mihaela Bradovski • subota, 11.06.2022.
Filip Zubčić i Leona Popović proglašeni najboljim hrvatskim skijašem i skijašicom
Foto: Dejan Popek

Za najuspješnijeg skijaša Hrvatske u sezoni 2021/22 proglašen je Filip Zubčić iz Skijaškog kluba Končar, dok je najuspješnija skijašica Leona Popović (SK Rijeka), a trener Marko Šuman.

Na Sljemenu je u subotu održana dodjela nagrada Hrvatskog skijaškog saveza najboljim skijašima, snowboarderima i klubovima u sezoni 2020/2021, proglašenje ukupnih poredaka Hep Croski kupa i Hep FIS Croski kupa u alpskim disciplinama, Hrvatskog pokala u skijaškom trčanju,Snowboard.toura u snowboardu i Ljetnog i cicibanskog kupa u ski rolanju za sezonu 2021/2022.

Najbolja skijašica-trkačica je Vedrana Malec (SK Sljeme-Zagreb), a najbolji skijaš-trkač Marko Skender (TSK Ravnogorac). Najbolja ski rolerašica je Tena Hadžić (SK Sljeme-Zagreb), a najbolji ski roleraš Marko Skender (TSK Ravnogorac), dok je najuspješnija trenerica Lorena Malec Mlinarić. Pokal najbolje hrvatske snowboarderice dobila je Lea Jugovac (SBK Ri-Fun), a najuspješniji snowboarder je Dante Brčić (SBK Medveščak).

U sklopu događanja organizirano je i tradicionalno čišćenje skijaških staza na Sljemenu, a u čišćenju su sudjelovali članovi klubova, treneri, hrvatski reprezentativci i vodstvo Hrvatskog skijaškog saveza.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!