Ostali sportovi

Hrvatske odbojkašice na teškom ispitu u polufinalu protiv Francuske

Sportnet, Branimir Korać • utorak, 14.06.2022.
Hrvatske odbojkašice na teškom ispitu u polufinalu protiv Francuske

Hrvatske odbojkašice pokušat će iznenaditi Francusku na završnom turniru i izboriti prolazak u finale Zlatne Europske lige...

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija ovog četvrtka, 16. lipnja u 18 sati u Francuskoj će igrati polufinalnu utakmicu Zlatne Europske lige. Svoje mjesto među najboljim reprezetacijama Zlatne lige izborile su posljednjom sjajnom pobjedom protiv reprezentacije Češke 3:1 kojom su pokazale da itekako zaslužuju nastavak ovog prestižnog natjecanja.

"U četvrtak igramo polufinalnu utakmicu Zlatne lige protiv Francuske. Protivnice već otprilike znamo, protiv njih smo igrale prošle godine u osmini finala Europskog prvenstva gdje smo nažalost izgubile. Sada imamo priliku za revanš. Nadam se da ćemo pokazati bolju igru i odnijeti kući pobjedu", ističe reprezentativka Martina Šamadan, a reprezentativka Mika Grbavica dodaje: "Dosta cura iz naše reprezentacije već je od ranije upoznata s ekipom Francuske koja je jako dobra, ali i mi jako radimo, dajemo sve od sebe, žestoko se borimo te se nadamo najboljem ishodu po nas u četvrtak", zaključila je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!