Nogomet

Nogometno središte Split slavilo u finalu i predstavljat će Hrvatsku na Kupu regija

Branimir Korać • petak, 17.06.2022.
Nogometno središte Split slavilo u finalu i predstavljat će Hrvatsku na Kupu regija
Foto: Kristijan Komarica

U Sisku i Petrinji održana je završnica koja je dala hrvatskog predstavnika na Kupu regija. U finalu su se sastali NS Split i NS Zagreb, a Split je bio bolji s 3:0...

Završni turnir regionalnog natjecanja u kojem nogometna središta predstavljaju igrači trećeligaškog i nižeg ranga pripao je Splićanima koji su odigrali odlično u finalu protiv NS Zagreb te visoko slavili s 3:0.

Igrači Ivana Gudelja pokazali su više, na vrijeme su dolazili do pogodaka i nisu dopustili ulazak u neizvjesnu završnicu.

Poveli su u 30. minuti pogotkom Ribičića i taj rezultat bio je na semaforu sve do 77. minute kada Vuković podiže na 2:0. Konačnih 3:0 postavio je Vodopija u 81. minuti.

Za NS Split u ovom susretu su nastupili Barbarić, Raić, Andrić, Gilić-Kuko, Lazarevski, Zovko (Vodopija), Šalinović, Marić, Čupić (Vuković), Škarić (Katić), Ribičić (Plavša).

Za NS Zagreb igrali su Zrinšćak, Deak, Kondres, Ćavar (Šipuš), Pizzitola (Humeljak), Sedlaček (Grozdek), D.Colarić, Darojković, Ćosić, Ribar (J.Colarić), Grdenić.

Kvalifikacijski turnir Uefinog Kupa regija održat će se u Hrvatskoj od 28. rujna do 4. listopada, a osim NS Split igrat će i amaterski predstavnici Ukrajine, Srbije i Malte. Pobjednici skupina prolaze na završni turnir.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!