Vodeni sportovi

Veliki dan za Jug: Marko Žuvela potpisao ugovor do ljeta 2028. godine

Branimir Korać • petak, 17.06.2022.
Veliki dan za Jug: Marko Žuvela potpisao ugovor do ljeta 2028. godine
Foto: FaH

Jedan od igrača kojem se predviđa velika karijera, Marko Žuvela, stavio je potpis na ugovor s Jugom do ljeta 2028. godine...

Marko Žuvela značajno napreduje iz sezone u sezonu, a svojim sjajnim igrama u kapici Juga zaslužio je i pozivnicu u hrvatsku reprezentaciju za Svjetsko prvenstvo.

Ne samo to, Jug ga je nagradio i novim ugovorom i to u trajanju do ljeta 2028. godine što pokazuje koliko u Dubrovniku vjeruju u njega.

"Prije svega velika mi je čast i zadovoljstvo, klub je bio korektan, brzo smo se dogovorili i sada krećemo u nove pobjede. Odluku nije bilo preteško donijeti ipak je Jug moj klub u kojem sam napravio svoje prve vaterpolske korake i koji me stvorio kao igrača. Kada još tome pridodamo činjenicu da je Jug sam vrh svjetskog vaterpola mislim da je time sve rečeno", istaknuo je Žuvela za klupsku stranicu nakon potpisa ugovora.

I u klubu su zadovoljni ovim dogovorom i zadržavanjem igrača koji bi trebao biti nositelj kvalitete u narednim godinama.

"Ovo je jako važan dan za klub, sretni smo što smo s Markom Žuvelom potpisali dugoročni ugovor. Hvala Marku, što vjeruje u Juga i ovo što radimo. Sada nastavljamo zajedno, spremni za nove izazove i borbu za trofeje", istaknuo je predsjednik Tomislav Dumančić.

FOTO: HINA/Baldo Marunčić

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!