Nogomet

Još jedan Hrvat u Mariboru, bivši igrač Hajduka potpisao do ljeta 2025.

Branimir Korać • subota, 18.06.2022.
Još jedan Hrvat u Mariboru, bivši igrač Hajduka potpisao do ljeta 2025.

Ivan Brnić novi je igrač Maribora. Bivši igrač Hajduka stavio je potpis na ugovor sa slovenskim klubom do ljeta 2025. godine...

Nakon što je dan ranije redove Maribora pojačao Roko Baturina, još jedan Hrvat preselio je u Ljudski vrt. Riječ je o Ivanu Brniću, nekadašnjem članu Hajduka, a prošle sezone igraču Dugopolja.

Brnić je iza sebe imao odličnu sezonu u Dugopolju u kojoj je upisao 11 golova i šest asistencija, ali i pokazao kako bi za njega bilo mjesta i u najvišem hrvatskom rangu.

Snimili su to i u Mariboru te su osigurali njegov dolazak i potpis trogodišnje suradnje.

"Prvi dojmovi su jako dobri. Upoznao sam nove suigrače, stručni stožer, djelatnike u klubu i moram izraziti zadovoljstvo što sam postao dio takvog kluba. Znam da dolazim u najtrofejniji i najbolji klub u Sloveniji. Kada sam saznao da se Maribor zanimao za mene, detaljnije sam pogledao sve stvari. Još uvijek čekamo povratak reprezentativaca, pripremit ćemo se za otvaranje sezone europskom utakmicom, a ja sam spreman za sljedeći korak u karijeri. Dolazim s pobjedničkim mentalitetom u klub koji je navikao pobjeđivati. Nadam se i vjerujem da će sve ići prema zajedničkim željama i planovima", rekao je Brnić nakon dolaska.

FOTO: Grega Wernig/NK Maribor

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!