Rukomet

Novi vratar PPD Zagreba: 'Za mene je ovo svakako korak naprijed u karijeri'

Branimir Korać • nedjelja, 19.06.2022.
Novi vratar PPD Zagreba: 'Za mene je ovo svakako korak naprijed u karijeri'
Foto: FaH

Slovenski vratar Aljaž Panjtar postao je i službeno članom PPD Zagreba. Panjtar dolazi iz Gorenja čijim je članom bio ovog ljeta...

U PPD Zagrebu riješili su pitanje vratara za sljedeću sezonu, tu su Dino Slavić i Matej Mandić od ranije te Aljaž Panjtar novopridošli slovenski povremeni reprezentativac.

Panjtar ne skriva zadovoljstvo što je dobio priliku obući zagrebov dres.

"Zahvalio bih se rukometnom klubu Prvo plinarsko društvo Zagreb na ukazanom povjerenju, zaista mi je čast biti u ovom kolektivu. Zagreb je veliko ime u Europi, a smatram da klub ima i sjajnu prvu ekipu. Za mene je ovo svakako korak naprijed u karijeri, a posebno me veseli što ću opet nastupati i u rukometnoj Ligi prvaka. Neke igrače poznajem od ranije, protiv nekih sam igrao, a siguran sam da ću se sa svima sjajno uklopiti. Osobno vjerujem u predan rad i maksimalnu borbu do kraja. Vjerujem da ćemo u sezoni koja je pred nama ispuniti sve klupske ciljeve i pritom igrati dobar rukomet. Od sebe očekujem da doprinesem ekipi svojim obranama, da svaki put dam svoj maksimum na terenu i da iz dana u dan budem sve bolji", kaže Panjtar.

Panjtaru će ovo biti prvo inozemno iskustvo, a ranije je nastupao za branio boje Škofju Loku, RK Radovljice, RK Cerklje, RK Urbanscape Loku, Celje Pivovarnu Laško te Gorenje Velenje.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!