Rukomet

Katarina Pavlović napušta dosadašnji klub nakon velikog uspjeha

HINA, Matej Kačan • nedjelja, 03.07.2022.
Katarina Pavlović napušta dosadašnji klub nakon velikog uspjeha

Jedna od najboljih hrvatskih rukometašica Katarina Pavlović napušta svoj dosadašnji klub, Gran Canariju samo nekoliko tjedana nakon što je osvojila EHF Europski kup sa španjolskom ekipom...

Hrvatska reprezentativna rukometašica Katarina Pavlović (27), koja je u svibnju osvojila EHF Europski kup igrajući za španjolsku Rocasa Gran Canariju, iduće sezone neće igrati za taj klub s Kanarskih otoka.

Prošli mjesec joj je istekao jednogodišnji ugovor, a klub je izvijestio kako neće nastaviti igrati ondje.

"Kata Pavlović je došla prošlo ljeto na Gran Canariju s jasnom idejom: Osvojiti titule. Taj cilj je ostvarila, a uz to je bila jedna od najboljih strijelaca momčadi zahvaljujući ruci koja je poput topa", priopćila je Rocasa Gran Canarija.

Ljevoruka igračica, koja igra na poziciji desnog vanjskog, jedna je od pet igračica kojima je istekao ugovor i koje se opraštaju od žutog dresa.

"Njima je završila ugovorna obveza s klubom pa sada traže nove izazove daleko od našeg otoka na kojem su ostvarile uspjeh budući da su osvojile EHF Europski kup", naveo je klub s otoka Gran Canarije.

Pavlović je u Rocasa Gran Canariju došla iz njemačkog BSV Sachsen Zwickaua. Trenutno se nalazi s reprezentacijom Hrvatske na Mediteranskim igrama u alžirskom gradu Oranu. Hrvatska je u petak svladala domaćina Alžir 31-21 a Pavlović je bila najbolji strijelac zabivši devet golova.

FOTO: Saša Pahić Szabo/kolektiff

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • canastra08.07.2022. u 20:49
    Vidi se da je iz Ljubuškog.
    canastra