Rukomet

Šoštarić: 'Ponosan sam, cure su dale sve od sebe i postigle ono što je malo tko očekivao'

Mihaela Bradovski • srijeda, 06.07.2022.
Šoštarić: 'Ponosan sam, cure su dale sve od sebe i postigle ono što je malo tko očekivao'
Foto: FaH

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Nenad Šoštarić presretan je srebrom na Mediteranskim igrama svjestan kako je Hrvatska bila u velikom hendikepu u odnosu na Španjolsku...

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija osvojila je srebrno odličje na Mediteranskim igrama u Alžiru, a izbornik Nenad Šoštarić bio je jako zadovoljan ostvarenim.

"Finale je počelo lošije po nas i vrlo brzo smo bili prisiljeni zvati minutu odmora. Nakon toga odigrali smo dosta dobru utakmicu u kojoj su na kraju odlučili detalji. Ne treba zaboraviti da je Španjolska imala 18 dana priprema, a mi samo pet. U nekim detaljima to je i presudilo. Mogu samo reći da sam izuzetno ponosan na ove cure, na sve ono što su podnijele u tih 20 dana, dale su sve od sebe i postigle ono što je malo tko očekivao. Došli smo do finala i u njemu se definitivno nismo osramotili. Na ovom turniru smo pokazali da Hrvatska ima budućnost."

Šoštarić je u Alžir vodio znatno pomlađenu reprezentaciju sa svega nekoliko igračica koje su inače u krugu A reprezentacije.

FOTO: HINA/Damir SENČAR

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!