Nogomet

Beljo zaludio navijače pa odmah zaradio ozljedu: Osječke zvijezde nema u Kazahstanu!

Matej Kačan • ponedjeljak, 18.07.2022.
Beljo zaludio navijače pa odmah zaradio ozljedu: Osječke zvijezde nema u Kazahstanu!

Dion Drena Beljo oduševio je s dva pogotka u prvom kolu SuperSport HNL-a po povratku u Osijek, ali ga je odmah usporila ozljeda zbog koje ga neće biti na europskom gostovanju u Kazahstanu...

Nakon što je u drugom debiju za Osijek zabio dva pogotka protiv Gorice i odmah zaludio navijače, Dion Drena Beljo barem u prvoj utakmici neće imati priliku prenijeti svoju formu na europsku razinu.

Osječani u četvrtak gostuju u Kazahstanu u drugom pretkolu Europske lige kod Kizilžara, a Beljo je zadobio lakšu ozljedu zbog koje je i izašao iz igre. Odradio je magnetsku rezonancu, ali prema izvorima bliskim klubu, nije pronađeno ništa ozbiljno.

Slijede mu zato daljnje pretrage da se odredi točna težina ozljede i vrijeme izbivanja, a za Osijek je to veliki hendikep jer prošle sezone ekipa Nenada Bjelice imala je problema u napadu i s realizacijom, a Beljo je odmah pokazao da bi mogao biti rješenje tog problema.

Prva utakmica je u četvrtak, a uzvrat je tjedan dana kasnije na Gradskom vrtu. Pobjednik će u trećem pretkolu na boljeg iz dvomeča APOEL - Botev Plovdiv.

FOTO: NK Osijek

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!