Košarka

Cedevita Olimpija potvrdila dolazak Karla Matkovića nakon tri sezone provedene na posudbi

Branimir Korać • subota, 23.07.2022.
Cedevita Olimpija potvrdila dolazak Karla Matkovića nakon tri sezone provedene na posudbi

Karlo Matković sljedeće sezone nosit će dres Cedevite Olimpije. Matković je zadnje tri sezone kao Cedevitin igrač bio na posudbi u OKK Beogradu i Megi, a sada se vraća u klub...

Nakon sjajnih igara u dresu Mege prošle sezone, ali i za hrvatsku reprezentaciju, Karlo Matković napravit će iskorak i sljedeće sezone nositi dres Cedevite Olimpije.

Matković je nedavno izabran i na NBA draftu, a neće se odmah priključiti New Orleans Pelicansima nego se vraća u Europu.

"Napokon je Karlo sletio među nas, jako smo sretni što će nam se pridružiti. Riječ je o igraču koji ima veliki potencijal, ali je ujedno i zahvalan i mlad igrač s puno mladenačke energije koju će prenijeti na cijelu momčad. On će sigurno napredovati s nama i pomoći nam da ostvarimo naše ciljeve. Jako sam sretan i jedva čekam da se bacimo na posao i da nam se on pridruži jer će se sigurno uklopiti u naš sustav brze i energične igre s puno skokova i kontakta", rekao je Jurica Golemac.

I Matković je zadovoljan ovim korakom.

"Jako sam sretan što ću u nadolazećoj sezoni biti dio Cedevite Olimpije. Jedva čekam da stignem u Ljubljanu, da upoznam nove suigrače, da krenemo s pripremama i počne nova sezona. Pozivam navijače da nam se pridruže na domaćim utakmicama i da nas bodre."

FOTO: KK Zadar/Zvonko Kucelin

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!