Košarka

'Pomeli' Netse i pokrenuli raspad ekipe, a sad žele njihovu najveću zvijezdu

Matej Kačan • ponedjeljak, 25.07.2022.
'Pomeli' Netse i pokrenuli raspad ekipe, a sad žele njihovu najveću zvijezdu
Foto: EPA

Novi potencijalni kupac koji se interesira za Kevina Duranta su Boston Celticsi, baš ekipa koja je u doigravanju pomela Netse i pokrenula raspad ekipe...

Razgovori oko razmjene za Kevina Duranta posljednjih su se dana dosta utišali pa tako ni nema novih navoda ni glasina. Zvijezda želi iz Netsa, ali oni imaju čvrst ugovor i velika potraživanja u razmjeni koja nitko ne može dati i čini se da je to zasad to.

Raniji navodi govorili su o tome kako se Netsima ne žuri i da s razmjenom mogu čekati i do početka trening kampa, a sad Adrian Wojnarowski govori kako se pojavio novi potencijalni "kupac" za Duranta.

Riječ je o prošlosezonskim finalistima Boston Celticsima koji su metlom i izbacili Netse iz doigravanja u prvoj rundi i zapravo su započeli cijelu priču i dramu oko raspada te ekipe.

Kao ostali favoriti navodili su se Heat, Sunsi i Raptorsi, a popularni Woj navodi da Boston nije ništa bliže od navedenih. No, jednu prednost imaju Celticsi na svojoj strani, a to je navodna volja da u paket uključe Jaylena Browna.

Jayson Tatum je nedodirljiv za Boston i očito je plan upariti ga s Durantom, ali Celticsi nude paket koji bi se složio oko Browna i tri izbora prve runde uz još dvije zamjene prvorundaša.

Netsi i Celticsi već su trgovali u velikoj razmjeni, ali situacija je bila suprotna. Netsi su tad za Paula Piercea i Kevina Garnetta "ispraznili škrinjicu" s izborima i upravo su ti izbori na draftu i postali Brown i Tatum. Sad bi se moglo dogoditi suprotno, nakon desetak godina Netsi bi mogli "vratiti" Browna i izbore.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!