Nogomet

Kreće i GOŠK, Jalić za Sportnet: 'Zaslužili smo ovu ligu, poštenije nije moglo'

Branimir Korać • ponedjeljak, 25.07.2022.
Kreće i GOŠK, Jalić za Sportnet: 'Zaslužili smo ovu ligu, poštenije nije moglo'

Posljednji koji kreću s pripremama za novu sezonu su nogometaši GOŠK-a iz Kaštela. GOŠK je novak u društvu Treće NL Jug, ali bit će spreman za sve izazove...

Iza nogometaša GOŠK-a je odlična sezona koja je potrajala, ali završila je na najbolji mogući način za klub. Izboren je željeni plasman u Treću NL Jug gdje GOŠK ne želi biti prolaznik.

Pod vodstvom iskusnog stručnjaka Siniše Jalića ostvarena je promocija, što i ne čudi s obzirom da je Jalić već uvodio u viši rang i sinjski Junak i Slogu Mravince, a radio je i u Hajdukovoj akademiji.

U klubu je od ožujka prošle godine kada je naslijedio Željka Škopljanca i ispunio zacrtani cilj.

"Danas krećemo s pripremama, plan je kao i na svakim pripremama, da napravimo najbolje što možemo od samog početka i da budemo spremni za prvo kolo nove sezone. Nema tu neke velike filozofije, moramo napraviti najbolje što možemo s igračima koje ćemo imati na raspolaganju."

Za GOŠK će ovo biti nova liga, novi protivnici, ali u dalmatinskom bazenu klubovi i igrači se dosta dobro poznaju pa ne bi trebalo biti nekih velikih nepoznanica.

"Imamo neke iskusnije igrače koji su ujedno i najzaslužniji za viši rang. Dugo smo odrađivali prošlu sezonu zbog kvalifikacija i zato smo i produžili odmor sve do sada jer je on ipak jednako bitan kao što je bitan i trening. Bili smo u pogonu do kraja šestog mjeseca, ali na kraju smo zasluženo ušli u ovu ligu, od početka smo bili na vrhu i poštenije nije moglo."

Što se tiče samog kadra i pripremnih utakmica, na tome će se dodatno u hodu raditi.

"Očekujem na današnjoj prozivci 15-ak igrača od prošle sezone, oni će nam biti kostur ekipe, dobro rade, imaju dobar karakter i od njih puno očekujemo. Htjeli smo da što više igrača ostane na okupu, ali naravno, ne možete uvijek sve zadržati. Imat ćemo pripremnih utakmica, još nije sve definirano, ali imamo u vidu protivnike koji bi nam trebali biti od koristi."

U svakom slučaju u GOŠK-u se pripremaju za novu sezonu, prozivka je danas u 18 sati, trener i predstavnik uprave kluba obratit će se igračima, a nakon toga odradit će i prvi trening.

FOTO: GOŠK Facebook

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!