Nogomet

Crvenka za Sportnet: 'Kostur momčadi je ostao u Virovitici, želimo napredak u odnosu na prošlu sezonu'

Branimir Korać • ponedjeljak, 25.07.2022.
Crvenka za Sportnet: 'Kostur momčadi je ostao u Virovitici, želimo napredak u odnosu na prošlu sezonu'

Još jedan član četvrtog hrvatskog ranga, Virovitica, već je duboko u pripremama za novu sezonu u kojoj želi pokazati napredak u odnosu na prošlu...

Virovitičani se pripremaju za novu sezonu u Trećoj NL Sjever, već se radi punom parom i u klubu su jako zadovoljni. Trener Krešimir Crvenka ističe odličan odaziv na treninge.

"Krenuli smo s pripremama 15. srpnja, a iznenađujuće je dobra situacija. S obzirom na ovo razdoblje imamo odličan odaziv, 90 posto igrača je trenutno prisutno na treninzima."

Kao i sve momčadi, promjena u kadru imala je i Virovitica, ali ne prevelikih.

"Imali smo tri odlaska, svi su otišli u rang niže i to uglavnom zbog problema s dolascima na treninge zbog obaveza. Kostur momčadi je ostao tu, došli su nam još neki mlađi igrači i zadovoljni smo."

Iza Virovitice su već i prvi pripremni nastupi.

"Nastupili smo na turniru u Rezovcu, na kraju smo bili treći. U polufinalu smo izgubili 2:0 od Pitomače pa 4:1 dobili domaćina. Zadovoljan sam, bile su nam to prve utakmice, s dvije različite ekipe smo igrali, možemo reći da je bilo obećavajuće."

Do početka prvenstva planirano je još nekoliko prijateljskih utakmica.

"U nedjelju u Bazju imamo godišnji memorijalni turnir, tjedan dana iza pred prvenstvo gostujemo u Zagrebu kod Trešnjevke i onda kao zadnje pripremne utakmice imat ćemo dva četvrtoligasa, dvije laganije utakmice za isprobati neke stvari i izbjeći ozljede po mogućnosti."

U novoj sezoni bit će zanimljivo, a Virovitica stremi prema gornjoj polovici.

"Prvenstveno htjeli bi izbjeći neki stres, želimo napredak prema sredini i možda malo prema gore, bilo nam je osnovno zadržati ekipu na okupu, prošle sezone smo u drugoj polovici izgledali dobro i želimo tako nastaviti i napredovati."

Osim za prcvenstvo, Virovitičani će se pripremati i za Kup dvoboj protiv Mladosti iz Ždralova.

"Priželjkivao sam malo drugačijeg protivnika s kojima možda nismo dosad igrali. Dolaze nam ipak Ždralovi, oni su svakako favoriti, puno se mijenja kod njih u kadru, bit će jači i nadam se da će biti magnet za naše gledatelje."

FOTO: NK Virovitica Facebook

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!