Nogomet

Ipak bijeli dim: Osiguran prijenos dvoboja između Škupija i Dinama i za hrvatsko tržište

Branimir Korać • ponedjeljak, 25.07.2022.
Ipak bijeli dim: Osiguran prijenos dvoboja između Škupija i Dinama i za hrvatsko tržište
Foto: FaH

Još do danas poslijepodne trajala je neizvjesnost oko prijenosa uzvratnog dvoboja drugog pretkola Lige prvaka između Škupija i Dinama. Dogovor je na kraju postignut i prijenos će se moći gledati i u Hrvatskoj...

Praktički ne može proći niti jedno ljeto bez drame oko prijenosa nastupa hrvatskih klubova u Europi. Već je puno puta bilo problema, znalo se dogoditi da prijenosa niti ne bude, ali ovaj put ipak će prijenosa biti.

Dinamo gostuje u Skoplju kod Škupija, prvi susret okončan je 2:2 i Modri u Skoplju moraju do pobjede kako bi prošli u treće pretkolo Lige prvaka.

Iako Škupi ima dobar rezultat i ovaj susret okarakteriziran je kao najveći u povijesti kluba - makedonskim televizijama on nije zanimljiv.

Prijenos iz Skoplja radit će albanska televizija TV Supersport i s njom se dogovaralo oko prijenosa.

Kako doznajemo, više televizija bilo je u igri, a u konačnici je HTV bio najkonkretniji i postigao je dogovor te će prijenos ići na HTV 2.

Ono što se možda neće svidjeti ljubiteljima nogometa ili tenisa, prijenos iz Skoplja i prijenos iz Umaga bit će kombiniran, što će opet biti dobra vijest za one koji bi htjeli pratiti koliko je moguće i jedno i drugo.

U svakom slučaju, prijenosa će biti i to je najbolja vijest.

FOTO: HINA/Admir BULJUBAŠIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!