Nogomet

Rijeka otputovala u Švedsku: 'Idemo po prolaz, ako treba spremni smo i na 120 minuta'

Matej Kačan • srijeda, 27.07.2022.
Rijeka otputovala u Švedsku: 'Idemo po prolaz, ako treba spremni smo i na 120 minuta'
Foto: FaH

Na dalek put u Švedsku avionom su jutros krenuli nogometaši Rijeke kojima se u izjavama prije putovanja očitava optimizam i vjera u prolaz...

Nogometaši Rijeke otputovali su avionom za Stockholm gdje ih u četvrtak čeka uzvratni susret drugog pretkola Konferencijske lige protiv Djurgardena.

Šveđani su u prvom susretu na Rujevici pokazali snagu i slavili su s 2:1, ali su Riječani uvjereni u to da mogu pružiti bolju partiju u gostima i izboriti pobjedu i prolaz.

Riječani su se pripremali u Hrvatskoj na umjetnoj travi, a trening na Tele 2 Areni imaju u srijedu od 19 sati, točno 24 sata prije početka susreta.

"Spremni smo da idemo do kraja, ako treba i 120 minuta za prolaz. Treba spriječiti lopte iza obrane, dobro traže dubinu i hoće igrati na posjed. Mislim da ćemo naći pravo rješenje da se suprotstavimo", kazao je pri polasku Andrija Vukčević.

"Čeka nas druga utakmica, vjerujem drugačija od prve u kojoj smo možda dali malo previše respekta. Dobra stvar je što nema više gola u gostima i idemo po prolaz", poručuje Ivan Smolčić.

U avionu za Švedsku su Adrian Liber, Alen Halilović, Andrija Vukčević, Anton Krešić, Bernard Karrica, Denis Bušnja, Filip Braut, Haris Vučkić, Ivan Lepinjica, Ivan Smolčić, Jorge Obregon, Lindon Selahi, Mario Vrančić, Martin Zlomislić, Matej Vuk, Mateo Pavlović, Matija Frigan, Nediljko Labrović, Nikita Vlasenko, Pablo Alvarez, Prince Ampem, Roko Jurišić i Veldin Hodža.

FOTO: HINA/Miljenko Klepač

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!