Nogomet

Osijek usred svoje utakmice saznao potencijalnog sljedećeg suparnika, čekaju Ciprani i Maglica

Matej Kačan • četvrtak, 28.07.2022.
Osijek usred svoje utakmice saznao potencijalnog sljedećeg suparnika, čekaju Ciprani i Maglica

Ciparski APOEL iz Nikozije s hrvatskim napadačem Antonom Maglicom čeka nogometaše Osijeka u trećem pretkolu Konferencijske lige nakon pobjede nad Botevom...

Osijek je na Gradskom vrtu krenuo u obranu svoje 2:1 prednosti protiv Kizilžara u drugom pretkolu Konferencijske lige, a nakon dvadesetak minuta tog susreta zna se i suparnik ako Slavonci uspiju u svom naumu.

U trećem pretkolu čeka ciparski APOEL koji je nakon prvog susreta bez pogodaka uspio u uzvratu u Nikoziji svladati Botev Plovdiv. Prvi pogodak na susretu zabio je marokanski branič, iskusni Issam Chebake u nadoknadi prvog dijela.

Bilo bi pravo čudo da su gosti izjednačili jer skupili su do posljednjih minuta tek tri udarca, od čega tek jedan u okvir gola.

Zato je stigla pravda i rješenje svih briga za Ciprane opet u nadoknadi, ovaj put drugog dijela. Zabio je Georgios Efrem za 2:0 i miran prolazak APOEL-a te čekanje rezultata iz Osijeka.

Što se hrvatskih nogometaša tiče, Anton Maglica ušao je kod pobjednika u 63. minuti, kod Boteva je u drugom dijelu nastupio Martin Sekulić, a Roberto Punčec odradio je čitav susret za goste.

FOTO: NK Osijek

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cimbo29.07.2022. u 08:14
    Bome ce se nacekati
    cimbo
  • Caracalla28.07.2022. u 22:54
    sretno osijeku u cipru. nadam se prolasku.
    Caracalla