Nogomet

Portugalce čeka pakao, rasprodani poljudski Istok i Sjever!

Matej Kačan • ponedjeljak, 01.08.2022.
Portugalce čeka pakao, rasprodani poljudski Istok i Sjever!
Foto: FaH

Interes za utakmicom Hajduka i Vitorije Guimaraes je ogroman pa je tri dana prije utakmice već razgrabljena većina ulaznica, a mjesta na Istoku i Sjeveru više nema...

Još su nešto manje od tri dana ostala do prvog europskog ispita Hajduka i premijere Bijelih za ovu sezonu pred poljudskim tribinama, a one će izgleda biti dupkom pune i ovaj put.

Nije Hajduk pred svojim navijačima igrao od finala Kupa kad je sve bilo rasprodano, a tako će biti i u četvrtak protiv Vitorije Guimaraes. Hajduk je, naime, izvijestio u ponedjeljak kasno navečer da je i istočna tribina Poljuda rasprodana.

Već od ranije to je slučaj sa Sjeverom, a na zapadnoj tribini ostalo je još jako malo ulaznica, javili su iz splitskog kluba.

Pravo kupnje ulaznica do dana utakmice imaju smo članovi Kluba kojih je od ponedjeljka već preko 79 tisuća, a kako kapacitet Poljuda stoji na oko 34 tisuće sjedalica, teško je zamisliti da će iti jedna ulaznica u slobodnu prodaju za ostale interesente.

No, vrlo je lako zamisliti atmosferu kakvu će Torcida i ostala raspjevana grla prirediti svojim ljubimcima na prvom susretu. Portugalce na Poljudu sigurno čeka grotlo i pakao.

FOTO: HINA/Mario Strmotić

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!