Nogomet

Ništa od Bilića, Španjolac preuzeo Vrsaljka i suigrače

HINA, Matej Kačan • utorak, 02.08.2022.
Ništa od Bilića, Španjolac preuzeo Vrsaljka i suigrače

Iako je jedan od ozbiljnijih kandidata bio i Slaven Bilić, ipak je novi igrač grčkog Olympiakosa postao Španjolac Carlos Corberan koji je dosad uspješno vodio Huddersfield...

Grčki prvoligaš Olympiakos objavio je u utorak da je Španjolac Carlos Corberan novi trener nakon smjene Portugalca Pedra Martinsa.

Premda su se mediji raspisali o mogućnosti da grčkog velikana preuzme Slaven Bilić, bivši hrvatski izbornik navodno je odbio ponudu pa je izbor pao na Španjolca.

Corberan (39), bivši vratar, zadnje je dvije godine vodio Huddersfield Town koji je prošlu sezonu završio na trećem mjestu u drugoj engleskoj ligi. Prije toga je dvije sezone bio pomoćnik Marcela Bielse u Leeds Unitedu, gdje je vodio i juniorsku momčad.

Nakon osvajanja tri naslova prvaka Grčke i jednog kupa, Martins je nedavno je produžio ugovor s Olympiakosom na dvije godine. No, smijenjen je nakon prošlotjednog ponižavajućeg poraza od 0:4 kod kuće u kvalifikacijama za Ligu prvaka protiv izraelskog Maccabija iz Haife.

Olympiakos je rekorder u Grčkoj s osvojenih 48 državnih naslova i 28 kupova.

Od ovog ljeta Olympiakos će imati i hrvatskog reprezentativca u svojim redovima. Iz Atletico Madrida kao slobodan igrač u potrazi za minutama stigao je desni bek Šime Vrsaljko.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!