Nogomet

Šimundža: 'Ako ovako odigramo i u uzvratu, možemo proći'

Matej Kačan • srijeda, 03.08.2022.
Šimundža: 'Ako ovako odigramo i u uzvratu, možemo proći'
Foto: UEFA

Slovenski stručnjak na klupi Ludogoreca Ante Šimundža nakon poraza od Dinama poručio je kako vjeruje u prolaz ako njegova momčad u susretu ponovi ovakvu igru...

Trener Ludogoreca Ante Šimundža zadovoljan je igrom svoje ekipe, ali ne i rezultatom. Bugari su protiv Dinama možda i pokazali više, ali na Maksimir nose zaostatak od jednog pogotka.

"Nisam zadovoljan rezultatom… Imali smo priliku na početku utakmice pa nakon toga primili dva gola. Nastavili smo se boriti, ali nismo imali sreće", rekao je Šimundža, prenosi Sportklub.

Slovenski stručnjak očekuje prolaz u Maksimiru ako njegova momčad bude igrala i stvarala šanse kao na prvom susretu, ali za to će im trebati bolja realizacija i Dinamo koji neće kažnjavati sve.

"Dinamo je kvalitetna momčad koja iskoristi svoje prilike. Zaslužili smo remi, imali smo toliko prilika u drugom poluvremenu… Bitno je da smo pokazali kvalitetu i stvarali šanse. Ako tako odigramo i u uzvratu, možemo proći", kazao je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • h-tomek03.08.2022. u 09:09
    Ne, ako ovako odigrate i u uzvratu, tj. da ne iskoristite šanse (što ja svakako pozdravljam) onda nećete proći. Prezirem izjave ovakvog tipa gdje se nešto kaže samo da bi se reklo.
    h-tomek