Nogomet

Sportski direktor LASK-a: 'Nitko sretniji od nas da Ljubičić nastavi tako zabijati'

Branimir Korać • ponedjeljak, 08.08.2022.
Sportski direktor LASK-a: 'Nitko sretniji od nas da Ljubičić nastavi tako zabijati'
Foto: FaH

Jedna od najvećih priča početka nove nogometne sezone je Marin Ljubičić koji je eksplodirao u dresu LASK-a i u velikoj je golgeterskoj formi...

Marin Ljubičić sjajno igra u dresu LASK-a gdje je potpuno vratio samopouzdanje i zabija nezaustavljivo. Hat-trick u Kupu pa čak šest golova u tri prvenstvena kola od čeka nevjerojatnih četiri u trećem kolu protiv Wolfsbergera.

LASK je povukao sjajan potez kada je doveo Ljubičića na posudbu uz opciju otkupa ugovora za nešto više od dva milijuna eura.

"Dugo smo ga pratili i znali smo da se u njemu krije veliki potencijal. To je u ovih malo više od mjesec dana i potvrdio, veliki je profesionalac i radnik te se sjajno uklopio u našu sredinu", kaže sportski direktor LASK-a Radovan Vujanović za 24sata.

Ponuda LASK-a nije bila jedina, ali ljudi iz austrijskog kluba stekli su Ljubičićevo povjerenje.

"Hajduk je imao više ponuda za njega, ali mi smo ga jako željeli i ponudili smo i Hajduku dobre uvjete i njemu dobar program za razvoj. Obećali smo mu priliku za igranje u kontinuitetu ako to zasluži na treningu, osjetio je da ga želimo i da mu nudimo nešto što je dobro za njega. Rekao sam mu da sastavljamo momčad koja će se boriti za vrh ki da ga tu vidimo kao centarfora i osjetio sam da je zadovoljan. Odmah me kupio karakterom i radnim navikama, a sada sam zadovoljan i njegovim igrama."

Kako se sada čini, LASK je napravio odličan posao.

"Da Marin nije zabio toliko golova, nitko ne bi govorio da je otkupna cijena mala, ali to je nogomet i rizik ide uz njega. Mi nikada nismo mogli plaćati velike odštete, pazimo i sada na svaki euro. Lijepo je da igra i zabija, ali pravu procjenu dat ćemo tek na zimu. Nitko sretniji od nas da nastavi tako zabijati. Još nije vrijeme za priče o otkupu, ne treba ga time zamarati, to će ionako biti odluka kluba."

FOTO: HINA/Miroslav LELAS

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!