Nogomet

Oršić: 'Nismo zaslužili zvižduke naših navijača, oni nam uvijek trebaju biti podrška'

Mihaela Bradovski • utorak, 09.08.2022.
Oršić: 'Nismo zaslužili zvižduke naših navijača, oni nam uvijek trebaju biti podrška'
Foto: FaH

Mislav Oršić odigrao je jako dobru utakmicu protiv Ludogoreca, upisao je dva pogotka i izborio kazneni udarac te isključenje Karničnika...

Šest golova, tri isključenja igrača i jedno predstavnika Ludogoreca, ali i vrlo dobar nastup Mislava Oršića kojeg su malo zasmetali zvižduci navijača u drugom dijelu.

"Bila je dosta teška i zahtjevna utakmica možda više psihički nego fizički. Jako dobro smo ušli u utakmicu i zabili golove u prvom dijelu i onda nespretno primili gol za 3:1. Onda se neka nervoza nesvjesno uvukla i u nas i u tribine, ali mislim da stvarno nismo zaslužili to od naših navijača, oni nam uvijek trebaju biti podrška, makar nekad bila i loša igra. Svjesni smo i mi toga, ali uvijek dajemo sve od sebe i želimo uvijek najbolje."

Oršić još nije sudjelovao u utakmici s tri isključenja.

"Prvi put sam ovako nešto doživio, gotovo svaki kontakt je bio žuti karton, stvarno čudna utakmica, dobro da smo iz toga mi izašli kao pobjednici."

Mislav je izvođač kaznenih udaraca, ali prepustio je tu čast Bruni Petkoviću na kraju susreta.

"Svi smo ekipa, tim, jedni druge moramo podizati kada nam je teško, gotovo nitko od nas trenutno nije u pravoj formi tako da moramo nastaviti raditi, čekaju nas jako bitne utakmice i nadamo se najboljem."

Sljedeći protivnik Dinama bit će Bodo/Glimt.

"Znam nešto općenito, ništa specifično, znamo da su prošle sezone jako namučili velike europske ekipe, sigurno su jako nezgodan protivnik i morat ćemo se jako dobro pripremiti."

FOTO: HINA/Daniel KASAP

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!