Nogomet

Despodov: 'Sudac je bio 12. Dinamov igrač, ne smije se ovako poigravati s Ludogorecom'

Mihaela Bradovski • srijeda, 10.08.2022.
Despodov: 'Sudac je bio 12. Dinamov igrač, ne smije se ovako poigravati s Ludogorecom'
Foto: FaH

Vrlo su ljuti bili Bugari nakon sinoćnjeg poraza na Maksimiru u trećem pretkolu Lige prvaka. Francuski sudac isključio im je trojicu igrača...

Kiril Despodov bio je dvostruki strijelac za Ludogorec na Maksimiru, a nakon susreta imao je osjećaj da je Ludogorec nadigrao Dinamo s igračem manje.

"Teško je govoriti nakon ovakve utakmice. U prvom poluvremenu Dinamo je bio bolji, napadački nismo bili dovoljno kreativni. Napravili smo velike pogreške i kod kaznenog udarca i kod trećeg gola, ali pozitivno je to što smo s igračem manje bili potpuno ravnopravni i čak ih i nadigrali."

Bugari su susret završili s čak tri igrača manje, a Despodov je optužio suca za pomoć Dinamu.

"Da smo oko 60. minute postigli treći gol, utakmica je mogla otići u posve drugačiji smjer, ali sudac je bio njihov 12. igrač i nemamo se čega sramiti. Međutim ne smije se ovako poigravati s Ludogorecom. Mislim da smo u obje utakmice nadigrali Dinamo, ali ne završi uvijek sve onako kako želite."

Despodov dodaje kako je Ludogorecu potrebno veće zajedništvo na travnjaku.

"Moramo biti strpljiviji. Kada idemo u presing ne činimo to zajednički i onda se javljaju rupe te se otvaraju kontranapadi. Na travnjaku moramo biti jedno, ne smijemo se raspravljati oko toga tko je gdje pogriješio."

FOTO: HINA/Damir SENČAR

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!