Nogomet

Dambrauskas: 'Nećemo ići u Španjolsku po fotografije s igračima Villarreala, vjerujem da imamo šanse'

Mihaela Bradovski • srijeda, 10.08.2022.
Dambrauskas: 'Nećemo ići u Španjolsku po fotografije s igračima Villarreala, vjerujem da imamo šanse'
Foto: EPA

Vitoria je apsolvirana, sada slijedi Villarreal. Valdas Dambrauskas nije bio impresioniran Hajdukovim izdanjem protiv Vitorije, ali je presretan zbog prolaza...

Hajduk je preskočio prvu europsku prepreku na zadovoljstvo Valdasa Dambrauskasa koji je sretan zbog pobjede, ali priznaje kako igra nije bila dobra.

"Očekivali smo tešku utakmicu, još uvijek nismo iskusni kao momčad. Ova momčad prvi put igra u Europi zajedno, a protivnik je bio vrlo neugodan i dobar. Vidjelo se da nam nedostaju te europske utakmice i nisu svi bili pravi. Međutim stalno smo bili tu, nismo se pogubili i sretan sam zbog prolaza, ali ne i najsretniji zbog igre. Izborili smo dvije utakmice s vrhunskim protivnikom što nam puno znači."

Početak utakmice nije bio najsretniji za Hajduk.

"Sretan sam što je to bio jedini gol koji smo primili, ali nisam sretan kako smo bili postavljeni na terenu. Natjerali su nas na obranu što nismo željeli.".

Villarreal će biti jako težak protivnik, jedan je od glavnih kandidata za osvajanje Konferencijske lige.

"Vjerujem u svoje igrače. Nećemo ići u Španjolsku po fotografije s igračima Villarreala. Idemo tamo igrati i pokušati iznenaditi, vjerujem da i tu imamo šanse."

Uoči prvog susreta protiv Villarreala, Hajduk još mora odraditi i prvenstveni dvoboj, a to će biti onaj najteži, protiv Dinama na Maksimiru.

"Igramo već za tri dana što nije prvi put, ali bit ćemo dobri, mi smo Hajduk i bit ćemo pravi u najvećem hrvatskom derbiju. Imamo 23 igrača na raspolaganju i izabrat ćemo najbolju postavu u ovom trenutku."

FOTO: EPA/HUGO DELGADO

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!