Nogomet

Službeno: Halilhodžić neće voditi Maroko na Svjetskom prvenstvu, ugovor je raskinut

Branimir Korać • četvrtak, 11.08.2022.
Službeno: Halilhodžić neće voditi Maroko na Svjetskom prvenstvu, ugovor je raskinut
Foto: Kristijan Komarica

Marokanski nogometni savez potvrdio je raskid suradnje s Vahidom Halilhodžićem koji tako neće biti na klupi Maroka u Kataru...

Treći put u karijeri Vahid Halilhodžić odveo je jednu reprezentaciju na svjetsko prvenstvo pa dobio otkaz. 2010. godine to se dogodilo s Obalom Bjelokosti, 2018. godine s Japanom i sada s Marokom.

Razlozi su oni koji se vuku već dugo vremena, a tiču se ponajprije prve zvijezde marokanske reprezentacije Hakima Ziyecha koji je odbijao igrati za reprezentaciju pod vodstvom Halilhodžić.

Vaha je s nekolicinom reprezentativaca bio u sukobu, ponajviše su se spominjali Ziyech i Noussair Mazraoui koji su odbijali igrati pod vodstvom Halilhodžića s kojim su bili u otvorenom sukobu.

Bez obzira što je Halilhodžić odveo Maroko na Svjetsko prvenstvo i bez njih, Savez mu je uručio otkaz, izabrao je nastup svih zvijezda.

Embed from Getty Images

Halilhodžić je tako slobodan, ali čini se da neće biti dugo, s obzirom da se spominju neke druge reprezentacije koje su zainteresirane za suradnju s njim.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Dinko Bilich11.08.2022. u 15:50
    "Treći put u karijeri Vahid Halilhodžić odveo je jednu reprezentaciju na svjetsko prvenstvo pa dobio otkaz. 2010. godine to se dogodilo s Obalom Bjelokosti, 2018. godine s Japanom i sada s Marokom. " Prosto nevjerojatno.
    Dinko Bilich