Nogomet

Prekaljeni španjolski sudac dijeli pravdu na uzvratu Dinama i Norvežana

HINA, Matej Kačan • ponedjeljak, 22.08.2022.
Prekaljeni španjolski sudac dijeli pravdu na uzvratu Dinama i Norvežana
Foto: EPA

Jedan od najpoznatijih svjetskih sudaca, iskusni Španjolac Antonio Mateu Lahoz dobio je zadatak dijeljenja pravde na uzvratnom susretu play-offa Lige prvaka između Dinama i Bodo/Glimta na Maksimiru u četvrtak...

UEFA je u ponedjeljak objavila da će Dinamu na Maksimiru u srijedu od 21 sat u uzvratnoj utakmici play-offa Lige prvaka protiv norveškog Bodo/Glimta suditi Španjolac Antonio Mateu Lahoz.

Pomoćni suci bit će mu sunarodnjaci Roberto del Palomar i Pau Cebrián Devís, četvrti sudac bit će José Luis Munuera, a VAR sudac bit će Ricardo de Burgos, dok je njegov pomoćnik Xavier Estrada Fernandez.

Lahoz je već nekoliko puta sudio Dinamu u Ligi prvaka. Prva utakmica na kojoj su se Plavi susreli s njim bila protiv Olympiacosa 2015. godine kada je Dinamo poražen 1:2 u Grčkoj.

Nakon toga je sudio 2019. utakmicu protiv Šahtara koja je završila rezultatom 2:2. I prije godinu dana sudio je Dinamu i Legiji na Maksimiru (1:1).

Lahoz je sudio i hrvatskoj reprezentaciji i to na SP-u u Rusiji utakmicu u skupini protiv Islanda u kojoj su Vatreni slavili 2:1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!