Nogomet

Puni se Maksimir za Norvežane, u prodaji samo još jedna tribina

Matej Kačan • utorak, 23.08.2022.
Puni se Maksimir za Norvežane, u prodaji samo još jedna tribina
Foto: FaH

Već tri maksimirske tribine od četiri u slobodnoj prodaji razgrabljene su uoči uzvratnog susreta play-offa Lige prvaka između Dinama i Bodo/Glimta...

Nogometaši Dinama protiv Bodo/Glimta u uzvratu imat će ogromnu podršku s tribina. Maksimir je na najboljem putu da bude rasprodan jer od četiri tribine u prodaji, tri su rasprodane.

Klub je objavio kako ulaznica z sjever dolje i obje zapadne tribine više nema, a ostale su u prodaji samo ulaznice za sjever gore. Jug je po običaju rezerviran za goste.

"U utorak ujutro rasprodane su pojedinačne ulaznice za tribinu zapad gore i sjever dolje za uzvratnu utakmicu play-offa UEFA Lige prvaka Dinamo - Bodo/Glimt! Jučer su prvog dana prodaje u svega nekoliko sati rasprodane i pojedinačne ulaznice za tribinu zapad dolje", objavio je klub u utorak.

Dan prije utakmice tako je otišla većina stadiona i za očekivati je da će se ostatak razgrabiti do početka susreta koji je na rasporedu u srijedu u 21 sat.

Cijena ulaznice za sjever gore, koji je jedini u prodaji, je 60 kuna, a prodaja će se vršiti i online i na Ticket pointu kod Maksimira sve do početka susreta, odnosno na Ticket pointu do kraja prvog poluvremena.

FOTO: HINA/Edvard Šušak

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!