Nogomet

Čačić: 'Nismo niti u jednoj utakmici favoriti, ali nismo ni autsajderi'

Branimir Korać • četvrtak, 25.08.2022.
Čačić: 'Nismo niti u jednoj utakmici favoriti, ali nismo ni autsajderi'
Foto: FaH

Dinamo je saznao protivnike u skupini Lige prvaka, na Maksimir dolaze Milan, Chelsea i Salzburg, vrlo atraktivni i kvalitetni protivnici...

Ante Čačić nakon ždrijeba Lige prvaka bio je zadovoljan. Vodit će Modre u velikim susretima protiv sjajnih protivnika.

"Velika je stvar da samo napravili sve da uopće budemo na ždrijebu, na njega nismo mogli utjecati. Nema lagane skupine, ovo je najjače svjetsko klupsko natjecanje. Ova skupina koju smo dobili, ne sjećam se da smo u Ligi prvaka igrali s tim klubovima. Naša želja je da kroz ovo natjecanje kao momčad rastemo i učimo, ali i da pojedinci naravno stasaju. Učinit ćemo sve da budemo konkurentni i da nastavimo biti ti koji će u svakoj utakmici tražiti svoju šansu. Dinamo nije bez šansi."

Čačić se nadao Srni i Modriću, nije ih dobio.

"Slažem se da je dobro da Hrvati dolaze. Rekao sam da sam priželjkivao moja dva kapetana Luku Modrića i Darija Srnu, ali dobro, ždrijeb je takav kakav je, veselimo se naravno Kovačiću i Rebiću, pripremit ćemo se da u svakoj utakmici pružimo svoj maksimum pa ćemo vidjeti kako će te utakmice završavati."

Bit će vrlo zanimljivo protiv Salzburga.

"Morat ćemo ih dobro izanalizirati kao i dosad, možda nisu tako zvučno ime, ali su dobra momčad koja ima kontinuitet dobrih rezultata u Europi, stalno su prvi u Austriji, sigurno su za respekt. Nismo u nijednoj ekipi favoriti, ali nismo ni autsajderi."

FOTO: HINA/Damir SENČAR

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!