Nogomet

Budiša za Sportnet: 'NAŠK je jak, pokušali smo simulirati ono što nas čeka'

Branimir Korać • subota, 27.08.2022.
Budiša za Sportnet: 'NAŠK je jak, pokušali smo simulirati ono što nas čeka'

Igor Budiša ozbiljno je prionuo poslu u Đakovu gdje želi s Đakovo Croatijom pokazati napredak i podići brojne mlade igrače...

Natjecanje u 3. NL Istok počelo je prošlog vikenda, a Đakovo Croatia otvorila ga je gostovanjem kod pojačanje Vuteks Sloge koja je odnijela pobjedu 2:0.

Trener Đakovo Croatije Igor Budiša unatoč porazu nije bio nezadovoljan iako je žalio za boljim ishodom.

"Ne vraćam se inače na ono što je bilo, ali imamo za čim žaliti. U prvom poluvremenu bili smo vrlo dobri u obrani, odlično smo krenuli i u drugo poluvrijeme te je sve išlo u smjeru toga da ćemo biti dobri. Međutim dogodila nam se ta neopreznost i domaćin je poveo, nakon primljenog gola bili smo pod podjmom, nismo se trgnuli i stigao je i drugi pogodak. Pokušali smo nešto napraviti izmjenama, no nije išlo. Mladi igrači dali su sve od sebe, nemam što zamjeriti dečkima. Imali smo puno prilika, ali nismo zabili, možemo samo žaliti, no onpo što je bilo, bilo je. Imam pozitivan stav", kaže nam Budiša.

Prilika za popravak stiže već danas, Đakovo Croatia dočekuje momčad NAŠK-a.

"Neće biti lako, NAŠK je također dosta jak, posebno prema gore. Pokušali smo simulirati na treningu ono što nas može čekati u ovom dvoboju."

Budiša je zadovoljan situacijom koju ima u Đakovu.

"Svom poslu pristupam krajnje ozbiljno i koliko mogu skautiram i pratim naše protivnike. Što se tiče usporedbe s prošlom sezonom, kvaliteta lige je tu negdje kao i prošle sezone. Naš kadar je dosta pomlađen, ali svi rade dobro i kvalitetno", dodaje Budiša koji ima što za pokazati svojim igračima, iza sebe ima vrlo respektabilnu igračku karijeru, a sada gradi i trenersku.

FOTO: Đakovo Croatia, Facebook

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!