Nogomet

Glavica za Sportnet: 'Potpuno zaslužena pobjeda Vrbovca, nadigrao nas je u drugom dijelu'

Branimir Korać • utorak, 30.08.2022.
Glavica za Sportnet: 'Potpuno zaslužena pobjeda Vrbovca, nadigrao nas je u drugom dijelu'

Počelo je natjecanje u 3. NL Centar, a prvo kolo Gaju je donijelo gostovanje u Vrbovcu. Gosti iz Mača nisu se dobro proveli na ovom gostovanju te su visoko poraženi...

Gaj iz Mača upisao je visok poraz na startu nove sezone. Gostovao je kod Vrbnovca i izgubio 5:2 iako je na poluvremenu imao vodstvo i igru i malo tko je tada mogao pomisliti da će ovako završiti.

"U prvom poluvremenu bili smo odlični, maksimalno smo ih limitirali u svim aspektima igre, a osim postignutog gola imali smo i dva zicera. Početkom drugog dijela iz samo nama znanim razlozima smo potpuno pali. Na kraju potpuno zaslužena pobjeda Vrbovca jer nas je nadtrčao i nadigrao i za razliku od nas svoje je prilike realizirao", kaže nam trener Gaja Marijan Glavica.

Već u srijedu Gaj ima novi težak zadatak u pretkolu Kupa igra protiv Bjelovara koji je rang više i objektivno kvalitetnija momčad.

"Nakon ovog poraza moramo se brzo prebaciti na sljedeću utakmicu i priviknuti na ovaj ritam srijeda-subota, moramo dobro proanalizirati i popraviti pogreške. Kup je specifično natjecanje u kojem ne znači previše rang natjecanja. Igra se na jednu utakmicu i mislim da imamo svoje šanse. Ako ćemo igrati kao protiv Vrbovca u prvom dijelu kada smo kontrolirali utakmicu, mislim da imamo izgleda. Domaćin je odličan, otvorili su novo igralište, bit će puno ljudi, odlična atmosfera i vjerujem odličan susret."

Već za vikend, nakon Kup dvoboja protiv Bjelovara, Gaj očekuje novi neugodan zadatak, u goste mu dolazi Lučko u sklopu drugog kola 3. NL Centar.

"Trudimo se maksimalno pokriti utakmice da imamo informacije o svim protivnicima, na osnovu toga se i pripremamo. Imamo dovoljno informacija o Lučkom, to je ekipa koja bi uz Karlovac trebala voditi glavnu riječ u borbi za prvo mjesto, ali igramo doma i bit ćemo nošeni našom publikom te smatram da ćemo odigrati dobru utakmicu. Respektiramo goste, imamo o njima pozitivno mišljenje, ali i vjerujemo u nas."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!