Nogomet

Vlatković za Sportnet: 'Vodice imaju igrače s iskustvom iz prve lige, ali bit ćemo spremni'

Branimir Korać • petak, 02.09.2022.
Vlatković za Sportnet: 'Vodice imaju igrače s iskustvom iz prve lige, ali bit ćemo spremni'

U drugom kolu 3. NL Jug Zmaj u Makarskoj dočekuje momčad Vodica. Vrlo zanimljiv dvoboj, obje momčadi dobro su krenule i tražit će potvrdu toga dobrim rezultatom u ovom dvoboju...

Zmaj iz Makarske krenuo je u sezonu remijem u Dubrovniku protiv GOŠK-a, a trener Darko Vlatković svjestan je kako je bod velik s obzirom da se Zmaj rijetko vraćao s bodovima s ovog gostovanja, ali žali jer je njegova momčad prikazala bolju igru.

"Zadovoljni smo bodom u gostima, jer se Zmaj nije od tamo vraćao s bodovima, ali očekivali smo i više jer su oni krenuli malo kasnije s pripremama i imali samo jednu pripremnu utakmicu. No dobro su se branili, imali mali posjed, 90:10, prijetili iz kontri na naše greške koje su se morale kad-tad dogoditi. Iz prekida su zabili, napadali smo, ali nismo bili nedovoljno dobri u dubinu. Na kraju bod je izvrstan jer ga nismo dugo osvojili, ali ostaje žal jer smo s druge strane imali ekipu koja je trenutno lošija od nas, no čestitam im", kaže nam Vlatković.

Slijedi dvoboj protiv Vodica koje su krenule pobjedom, protiv kluba kojeg je svojevremeno i Vlatković trenirao pa jako dobro zna kako stvari tamo funkcioniraju.

"Iskusna ekipa s igračima iskustva iz prve lige pa čak i reprezentativaca poput Alispahića. Tu su i Prpić, Fuštin, Spahija, ali utakmicu dočekujemo spremni i učinit ćemo sve za npobjedu."

Što se tiče momčadi, svi su na raspolaganju, pa i posljednje pojačanje iz Trepče Hyseni koji će odmah krenuti od prve minute.

"Svi su na raspolaganju. Tu su naši iskusni igrači braća Rašić, Šalinović, Lozina, svi s iskustvom pridonose dobroj igri. Imamo spoj iskusnih i mlađih, izrazito iskusne i one koji su baš mladi. Dobili smo igrača iz Trepče koji je pojačanje u napadu i krenut će od prve minute."

Zanimljiv dvoboj očekuje nas tako u Makarskoj u subotu od 17 sati.

FOTO: Zmaj Makarska

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!