Nogomet

Navijači Dinama od ranog jutra u redovima za ulaznice, Zapad rasprodan

Matej Kačan • nedjelja, 04.09.2022.
Navijači Dinama od ranog jutra u redovima za ulaznice, Zapad rasprodan
Foto: FaH

Maksimirski stadion trebao bi protiv Chelseaja pupuniti dostupan kapacitet za domaće navijače jer su se od ranog jutra u subotu stvorili redovi, a ulaznica za Zapad više nema...

Nakon što je u subotu odrađena pretprodaja ulaznica za utakmicu protiv Chelseaja samo za članove Dinama, u nedjelju je započela slobodna prodaja i s njom ogromni redovi.

Svi žele u Maksimiru vidjeti engleskog velikana pa su se ispred stadiona stvorili redovi od samog jutra, a neki su krenuli po vrijedan komadić papira i u pet ujutro.

Blagajne su se otvorile tek od 11 sati, a nakon tek 40 minuta slobodne prodaje Klub je javio kako ulaznica za zapadne tribine, i gornju i donju više nema.

Ostale su tako tek ulaznice za Sjever gore i dolje po cijeni od 150 kuna. Započinje i online prodaja, a ako nakon nedjelje ostane karata, one će se prodavati od 11 do 19 sati u ponedjeljak i utorak.

Mogao bi i trebao tako Maksimir biti do kraja ispunjen, barem ono što je otvoreno jer zbog zatvaranja istočne tribine i Juga za goste kapacitet stadiona za domaće navijače je oko 21 tisuću mjesta.

FOTO: HINA/Edvard Šušak

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!