Rukomet

Obrvan: 'Šteta što nismo uspjeli zadržati vodstvo iz prvog poluvremena koje je bilo zasluženo visoko'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 05.09.2022.
Obrvan: 'Šteta što nismo uspjeli zadržati vodstvo iz prvog poluvremena koje je bilo zasluženo visoko'
Foto: FaH

PPD Zagreb odigrao je dobru utakmicu u finalu SEHA lige protiv Veszprema, ali nije izdržao, pao je u nastavku susreta i u završnici upisao poraz...

Ivica Obrvan mogao je biti posebno zadovoljan igrom u prvom poluvremenu gdje je PPD Zagreb nadigrao Veszprem i imao zasluženo visoku prednost 19:13. U nastavku susreta Mađari su ipak uspjeli doći do preokreta.

"Šteta što nismo uspjeli zadržati vodstvo iz prvog poluvremena koje je bilo zasluženo visoko. Pohvalio bih ekipu za angažman u svih 60 minuta, ovakve stvari protiv ovako jakih protivnika se događaju. Promašili smo i neke zicere, ušli smo u probleme s protokom lopte, Veszprem je pojačao agresivnost i nijanse su odlučivale u samoj završnici, te neke lopte su otišle na njihovu stranu."

Obrvan smatra kako je ovaj susret put kojim Zagreb treba ići i uz nadogradnju predstaviti se u ovakvom svjetlu i na startu Lige prvaka protiv GOG Gudmea.

"Možemo biti izuzetno zadovoljni načinom na koji smo odigrali utakmicu premda nikada nije potrebno hvaliti poraz. Ovaj susret mora nam biti vodilja da za desetak dana budemo na ovoj razini što se tiče pristupa i kvalitete igre na startu Lige prvaka. Moramo probati startati s pozitivnim rezultatom što bi nam svakako puno značilo. Nadam se da ćemo biti zdraviji do tada s nekim igračima koji nisu bili ovdje s nama."

FOTO: HINA/Zvonko KUCELIN

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!