Vodeni sportovi

[VIDEO] Pogledajte kako je Spaladium Arena 'postala' bazen!

Sportnet • petak, 09.09.2022.
[VIDEO] Pogledajte kako je Spaladium Arena 'postala' bazen!

Hrvatski vaterpolisti u grotlu Spaladium Arene izborili su finale EP, a orgnizatori su nas počastili video uratkom koji opisuje kako je dvorana uopće "postala" bazen...

U grotlu do vrha ispunjene Spaladium Arene, hrvatski vaterpolisti su u dramatičnoj završnici protiv Italije, izborili finale Europskog prvenstva. Do minimalne 11:10 pobjede vrijedne finala, naše Barakude nosili su fanatični navijači koji su priredili atmosferu kakvu rijetko viđamo bilo gdje u svijetu.

Vaterpolska groznica tijekom zadnja dva tjedna vlada Splitom, a osjeti se u cijeloj Hrvatskoj, ali i šire. Spaladium Arena prva je dvorana u Hrvatskoj koja je ugostila vaterpolsko natjecanje što je iznimno zahtjevan i hvalevrijedan pothvat. Upravo danas i sutra, iz Spaladium Arene izronit će novi europski prvaci i prvakinje.

>Priliku za okititi se najsjajnijom medaljom, Barakude će imati u subotu, 10. rujna 2022. godine pred domaćim navijačima i tribinama ispunjenima crveno – bijelim kockicama, kapicama i “klapalicama“ koje će biti složne kao jedno hrvatsko srce. Ulaznice za finale su planule u rekordnom roku, a minimalan dio ulaznica koji je ostao u prodaji, dostupan je isključivo na blagajni Spaladium Arene danas do 18 sati, odnosno do trenutka kad se ulaznice rasprodaju.

Da bismo vam omogućili doživljaj za pamćenje i da bismo svi skupa uživali u neopisivom ambijentu punom emocija, bilo je potrebno transformirati Spaladium Arenu u koju je “uplivao“ bazen. Upravo danas i sutra, pred nama je vrhunac Europskog vaterpolskog prvenstva, a mi smo vam kao "šećer na kraju", ostavili filmski presjek transformacije Spaladium Arene. Nema sumnje da će kruna svega biti ostvarenje sna u subotu, odnosno nastup Barakuda u finalu.

U ženskoj završnici koja počinje danas u 16:00h, centralni je događaj utakmica za 7. mjesto koju će Barakudice igrati protiv Franucske. Zatim u 17:30h slijedi utakmica za 5. mjesto u kojoj su glavni akteri Mađarska i Izrael. Priliku za prvu dodjelu medalja imat ćemo u 19:00h kad je na rasporedu borba za broncu između Nizozemske i Italije. Europske prvakinje saznat ćemo u 20:30h kad će se sučeliti Španjolska i Grčka.

Subota je završni dan vaterpolskog spektakla, a borbe titana koje nam donosi, gotovo da ne mogu biti bolja pozivnica. Vikend će otvoriti Crna Gora i Gruzija u 14:00 sati s utakmicom za 7. mjesto. Zatim slijedi dvoboj Grčke i Francuske za 5. poziciju na Europskom prvenstvu, s početkom u 15:30h. Za brončanu medalju sučelit će se Španjolska i Italija u 18 sati. Za vrhunac ove vaterpolske priredbe pak, pobrinut će se Barakude koje će seu velikom finalu za zlatnu medalju suočiti s Mađarskom, u 20:30h.

Podsjećamo vas da je jako mali broj ulaznica za ovaj spektakl dostupan u prodaji na blagajni Spaladium Arene do isteka zaliha. U Jana Vodenom gradu, završnog dana Europskog prvenstva, zabavit će vas grupa Forum, Zorica Kondža i Alen Nižetić uz gosta/gošću iznenađenja.

Grad podno Marjana ostat će u najljepšem sjećanju svima onima koji su na bilo koji način dio ovog vaterpolskog kolaža. Još uvijek stignete doživjeti vaterpolo i zato bez oklijevanja iskoristite priliku i dođite na žensku i mušku završnicu. Zaronimo zajedno!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!