Košarka

Celticsi će suspendirati svog trenera zbog neprimjerene veze na radnom mjestu

Matej Kačan • četvrtak, 22.09.2022.
Celticsi će suspendirati svog trenera zbog neprimjerene veze na radnom mjestu
Foto: EPA

Ime Udoka, trener Boston Celticsa nalazi se pred suspenzijom koja bi mogla potrajati i cijelu sezonu zbog neprimjerene intimne veze s članicom stožera...

Trener Boston Celticsa Ime Udoka koji je prošle sezone vodio momčad čak do finala, nije na dobar način ušao u pripreme za novu. Udoki od kluba prijeti veća suspenzija zbog grubog kršenja pravilnika o ponašanju.

Naime, kako navode dobro upućeni NBA izvori, Udoka je bio u intimnoj vezi s članicom svog stožera te se to u Celticsima smatra neprikladnim. Ipak mu posao nije ugrožen niti će biti posla za zakon jer je veza bila s pristankom i konsenzualna pa nema nikakvog seksualnog uznemiravanja.

Ipak je to kršenje klupskih pravila pa će čelni ljudi franšize već u četvrtak odlučiti kolika točno suspenzija čeka Udoku. Odluke još nema, ali Adrian Wojnarowski navodi kako se spominjala suspenzija čak i na cijelu sezonu.

Ostaje i pitanje tko će preuzeti uzde ekipe dok traje suspenzija. Favorit je Joe Mazzulla jer je prvi asistent Will Hardy preuzeo klupu Utah Jazza ovog ljeta.

Udoki se ovaj mini skandal događa nakon prve samostalne sezone gdje je krenuo slabije i u siječnju je bio ispod polovičnog omjera, ali sve je preokrenuo i stigao je do finala. Očekivao se iskorak, ali stigao je problem.

Dodajmo na to da su i društvene mreže buknule oko ovog slučaja jer Udoka je inače zaručen za poznatu američku glumicu Niu Long.

FOTO: EPA/Rhona Wise

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!