Nogomet

Ronaldo se ne oprašta od reprezentacije: 'Moj put još nije gotov, želim igrati i na Euru'

Matej Kačan • četvrtak, 22.09.2022.
Ronaldo se ne oprašta od reprezentacije: 'Moj put još nije gotov, želim igrati i na Euru'
Foto: EPA

Cristiano Ronaldo neće biti jedan od onih koji će se nakon SP u Kataru oprostiti od igranja za reprezentaciju, već želi nastupiti i na sljedećem Euru...

Velika generacija nogometaša za koju se očekivalo da će s reprezentativne scene otići nakon SP u Kataru očito ima još planova za igranje. Dok je ostanak Luke Modrića natuknut iz samog srca reprezentacije, svoj ostanak do Eura 2024 potvrđuje Cristiano Ronaldo.

Portugalac u veljači puni 38 godina, ali ta činjenica uz dodatak da po prvi put u karijeri ne igra Ligu prvaka nisu ga pokolebale. Ronaldo u reprezentaciji ostaj i nakon Katara.

"Nadam se da ću biti dio reprezentacije još koju godinu. Motiviran sam, imam velike ambicije. Moj put u reprezentaciji nije gotov. Imamo mnogo kvalitetnih mladih igrača. Bit ću na SP i želim biti na Euru", rekao je.

Ronaldu će Katar biti peto SP u karijeri s čim će se izjednačiti na rekordu, kao i deseto veliko natjecanje. No, on želi i 11. Usput je primio i nagradu za najboljeg strijelca u povijesti Portugala sa 117 godina.

"Ponosan sam što primam nagradu ove veličine. Nikad nisam mislio da bih mogao doći do toga. Zahvaljujem svima koji su važni u mojoj karijeri. Bio je ovo dug put, ali želim kazati da put još nije gotov", Ronaldo.

FOTO: EPA/Laurent Gillieron

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!