Nogomet

Brozoviću potvrđena djelomična ruptura mišića stražnje lože

Branimir Korać • ponedjeljak, 26.09.2022.
Brozoviću potvrđena djelomična ruptura mišića stražnje lože
Foto: FaH

Marcelo Brozović bit će prisiljen na pauzu u trajanju od nekoliko tjedana zbog ozljede koju je zaradio tijekom dvoboja protiv Austrije...

Niti na polovici prvog poluvremena Zlatko Dalić morao je povući prvu izmjenu u dvoboju protiv Austrije. Marcelo Brozović napustio je travnjak, a umjesto njega u igru je ušao Lovro Majer.

Brozović je u jednom trenutku osjetio bol u stražnjoj loži, sjeo je na travnjak i bilo je jasno kako će morati napustiti igru.

Danas je na povratku iz Austrije održano snimanje bolnog mišića te je potvrđena dijelomična ruptura.

"Veznjak hrvatske reprezentacije, Marcelo Brozović, obavio je danas pregled magnetskom rezonancijom u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina, nakon što je u utakmici protiv Austrije zbog ozljede izašao u 18. minuti.

Nalaz magnetske rezonancije pokazao je djelomičnu rupturu mišića stražnje lože, pa Brozovića čeka mirovanje od nekoliko tjedana.

O daljnjem tretmanu brigu će voditi nadležni liječnici milanskog Intera, koji će dati i preciznu prognozu oporavka, a njima će u stalnom kontaktu biti i liječnička služba hrvatske reprezentacije", potvrdio je Hrvatski nogometni savez.

FOTO: HINA/ Damir SENČAR

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!