Ostali sportovi

Iskustvo klađenja u SuperSport kladionici

Sponzorirani članak • srijeda, 28.09.2022.
Iskustvo klađenja u SuperSport kladionici

Kladionica SuperSport je hrvatska kladionica koja je već godinama vodeća prema popularnosti na hrvatskom tržištu...

SuperSport kladionica

SuperSport je HR kladionica, otvorena još od 2000. godine. Udio tržišta mu se vrti između 40 i 50 posto, što je dosta s obzirom da u Hrvatskoj postoji dosta kladioničarskih kuća.

Navedene prognoze se temelje na prihodima kladionica, a prema prihodima je odmah vidljivo koliko fanova ima SuperSport kladionica. Otkad je svoje poslovanje stavila na internet, ona više ne nudi samo sportsko klađenje, već i online casino.

SuperSport sportska ponuda

SuperSport kladionica online pokriva čak 40 različitih sportova. Tu se ističu i oni malo manje popularni sportovi kao što su šah, pikado ili golf, ali i eSport, čiji prijenos možete gledati na SportKlubu. eSport se uzdiže na hrvatsko tržište, a radi se o natjecanju u videoigrama. Imate i kladionicu live gdje se možete kladiti u pravom vremenu.

Većini kladioničara možda takvi sportovi nisu baš zanimljivi, no SuperSport ima široku online sportsku ponudu, pa svatko može naći nešto što ga zanima. Hrvati se najviše klade na sportove poput nogometa, košarke ili tenisa. Zbog toga je ponuda ovih sportova najšira u domaćim kladionicama.

Kako se kladiti na SuperSport stranici?

Kada odaberete "Sport" u glavnom izborniku, otvorit će Vam se stranica koja je preglednija i jednostavna za korištenje.

Kada otvorite ovu stranicu, prikazat će vam se događaj dana, a tu se nalaze i specijalne oklade kao što su SuperTip i Super Šansa, u kojima možete ostvariti bolje koeficijente za taj dan.

Na lijevom dijelu stranice će vam se nalaziti sportovi koje onda imate razvrstane po ligama. Zatim vam se u sredini nalazi odabrana ponuda, a kada kliknete na željenu ligu, kreirat će vam se listić na desnoj strani stranice. Ovaj listić će vam odmah izračunati potencijalni dobitak ovisno o sportu i ulogu kojeg ste napravili.

Sjajna stvar kod SuperSporta je ta da listić možete kreirati na internetu te ga možete uplatiti u fizičkoj poslovnici. Sustav će vam generirati kod kojeg morate samo prikazati u poslovnici i to je to.

Nećete morati čekati ili strahovati da vam je listić krivo upisan, već samo morate pokazati svoj kod i uplatiti ga fizički. Rezultate zatim možete pogledati na stranici kladionice gdje ste kreirali vaš listić.

Klađenje uživo

Još jedna stvar zbog koje je SuperSport opcija za sve nas je njezina opcija klađenja uživo. Osim što joj je stranica brza i pregledna, u ponudi imaju i prijenose uživo, ali samo za registrirane igrače.

U ovoj ponudi imate skoro sve jače sportove poput nogometa, košarke i slično. No prijenosi uživo nisu mogući za sve sportove jer nemaju prava prijenosa svih događaja, ali svejedno prenose veći broj događaja.

Još jedan dio ove kladionice na koju morate obratiti pažnju su njihovi bonusi između kojih možete birati. Jedan od poznatijih bonusa je bonus dobrodošlice koji vam nudi 100 posto na prvi depozit. Uz ovakve bonuse, široku ponudu i odlične prijenose sportskih događaja, ova bi kladionica mogla postati jedna od vodećih kladionica čak i na svijetu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja