Nogomet

HRnogomet prelazi na razinu više i kreće s izravnim prijenosima utakmica amaterskog nogometa

Sportnet • srijeda, 05.10.2022.
HRnogomet prelazi na razinu više i kreće s izravnim prijenosima utakmica amaterskog nogometa

Sve popularnija aplikacija HRnogomet krenula je s projektom prijenosa dvoboja amaterskog nogometa u Hrvatskoj koji će se moći pratiti na Youtube kanalu HRnogomet TV...

Na zahtjev brojnih korisnika, HRnogomet, specijalizirana aplikacija za praćenje amaterskog nogometa u Republici Hrvatskoj, odlučio je ispuniti želje svojih najvjernijih pratitelja i korisnika te krenuti s izravnim prijenosima utakmica amaterskog nogometa raznih stupnjeva natjecanja u Republici Hrvatskoj.

Romano Glavač, osnivač HRnogometa nam je ukratko objasnio najnoviji iskorak:

"Želja i namjera ovog idejnog projekta je popularizacija amaterskog nogometa te omogućavanje praćenja utakmica putem live streama na našem Youtube kanalu HRnogomet TV.

Reorganizacijom natjecanja u Republici Hrvatskoj postalo je iznimno teško uživo pratiti klubove na gostovanjima te smo stoga odlučili krenuti s projektom koji bi ljubiteljima nogometa omogućilo da osim rezultata uživo u našoj aplikaciji imaju i mogućnost gledanja nekoliko utakmica raznih stupnjeva natjecanja svako kolo.

Vjerujemo da će projekt biti dobro prihvaćen jer se radi o amaterskim klubovima koje svi mi pratimo uz profesionalne klubove najvišeg stupnja natjecanja te se radujemo suradnji s klubovima koji su već odlučili podržati našu ideju i svima koji se u narednim tjednima i mjesecima odluče pridružiti projektu i omogućiti svojim navijačima praćenje utakmica na Youtubeu. Ovdje bih svakako zahvalio Nogometnom klubu Karlovac 1919 koji je odmah prihvatio našu ideju i prijedlog za suradnju te smo na prvoj utakmici NK Karlovac - NK HAŠK imali veliki broj gledatelja za taj rang natjecanja. Nadamo se i vjerujemo da ćemo svakim novim prijenosom pomicati granice našeg projekta i dodatno popularizirati amaterski nogomet u Hrvatskoj.

Naravno, i svim klubovima partnerima će ovim putem biti lakše ugovarati nove sponzore jer će postojati osnova za sponzorstva većih gospodarskih subjekata.

A svakako ćemo i omogućiti na ovaj način pregled sudačkih odluka o kojima društvene mreže žustro raspravljaju danima i tjednima poslije ponekih utakmica."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometHNLOstale lige
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!