Nogomet

Ulmer: 'Svi smo svoj ego stavili po strani i jedini cilj bio nam je momčadski uspjeh'

Mihaela Bradovski • četvrtak, 06.10.2022.
Ulmer: 'Svi smo svoj ego stavili po strani i jedini cilj bio nam je momčadski uspjeh'
Foto: FaH

Andreas Ulmer izborio je kazneni udarac, pobjegao je Sadeghu Moharramiju koji ga je srušio u 16 metara i to je Salzburgu donijelo penal iz kojeg je stigao do pobjede...

Kapetan Salzburga Andreas Ulmer nakon susreta bio je jako zadovoljan onim kako je njegova momčad odradila posao protiv Dinama. Ulmer i suigrači imali su dosta posla kroz svih 90 minuta, no na kraju su uspjeli slaviti pogotkom iz kaznenog udarca.

"Svi smo morali pružiti jako dobru predstavu i svi smo morali jako dobro braniti prednost na kraju susreta. Ovo je bilo zaista nešto nevjerojatno. Izrazito smo zadovoljni što smo stigli do tri toliko vrijedna boda. Svi smo svoj vlastiti ego stavili po strani i jedini cilj bio nam je momčadski uspjeh."

Ulmer je posebno zadovoljan jer je Salzburg upisao prvu pobjedu i nalazi se u dobroj situaciji uoči nastavka natjecanja u grupi.

Embed from Getty Images

"Jako smo sretni zbog ove prve pobjede u grupi. Ona je vrlo, vrlo bitna i još je ostvarena pred našim navijačima. Stvorili smo si jako dobru situaciju kada je ljestvica u pitanju."

FOTO: HINA/ Daniel KASAP

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!