Košarka

Jusup: 'Cibona je kvalitetna ekipa, bit će tu svega'

Branimir Korać • petak, 07.10.2022.
Jusup: 'Cibona je kvalitetna ekipa, bit će tu svega'
Foto: FaH

Danas s početkom u 18 sati u Domu Dražena Petrovića Zadar gostuje kod Cibone u sklopu drugog kola HT Premijer lige košarkaša...

Nakon dvije startne pobjede na početku nove košarkaške sezone, Zadar dolazi u Dom Dražena Petrovića gdje će pokušati nastaviti niz protiv Cibone koja s druge strane ima dva poraza.

Puno toga ide u prilog Zadranima, općenita situacija oko Cibone, muke sa sastavljanjem momčadi, kašnjenje s pripremama, ozljede Mesičeka i Smajlagića, a s druge strane Zadar je s Danijelom Jusupom odradio jako dobre pripreme i to je potvrdio i startnim pobjedama u ABA ligi protiv SC Derbyja i domaćem prvenstvu protiv Bosca.

Iako Zadrani u Zagreb dolaze kao favoriti, Jusup je oprezan.

"Cibona je kvalitetna ekipa, abaligaška. Barem prema onom što sam vidio kroz te dvije utakmice koje su odigrali dosada. Posebno me ugodno iznenadio njihov razigravač Borna Kapusta koji je pokazao visok nivo kreacije i zrelosti. Davno nisam vidio jednog beka da je tako odigrao. Imaju širok roster i sasvim je sigurno kako nas ne očekuje lagan posao. Bit će tu svega."

U svakom slučaju očekuje se zanimljiva utakmica, Zadar je favorit, ali Cibona igra kod kuće i silno želi do prve pobjede.

FOTO: HINA/ Zvonko KUCELIN

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!