Košarka

Sesar: 'Odigrali smo dobru i za oko čak lijepu utakmicu, 27 asistencija to govori samo za sebe'

Branimir Korać • subota, 08.10.2022.
Sesar: 'Odigrali smo dobru i za oko čak lijepu utakmicu, 27 asistencija to govori samo za sebe'
Foto: FaH

Napokon malo zadovoljstva u Ciboninim redovima, nakon dva teška poraza na startu sezone, Sesarovi igrači upisali su pobjedu protiv Zadra...

Cibona je upisala uvjerljivu 91:73 pobjedu protiv Zadra, prvu ovosezonsku pobjedu, a vrlo raspoložen bio je Lovro Mazalin koji je odigrao svoju najbolju utakmicu od povratka.

"Došli smo do prve pobjede u sezoni, mislim da je vrlo važna ta prva pobjeda da se probije led. Ovo je dobar vjetar u leđa, ova utakmica nam pokazuje da možemo i vrijedimo te da trebamo nastaviti raditi i vjerovati u sebe", kaže Mazalin.

Zadovoljan je bio i Josip Sesar koji je stigao do prve službene pobjede na klupi Cibone.

"Nakon dva uvodna poraza, onog u Splitu i teške i zahtjevne utakmice protiv Partizana, osjetilo se na treningu da s igračima treba malo drugačije razgovarati, da treba napraviti i malo drugačiji pristup. U prvom dijelu smo kod nekih otvorenih šuteva izgledali malo stisnuti, ali znali smo kako Zadar igra, da dosta vuče u leđa i da konstantno traži kontakt. Bilo je bitno pripremiti momčad na takvu igru i na njihov napadački skok. Zadru nismo smjeli dopustiti trku, mislim da smo im to uzeli i odigrali dobru i za oko čak lijepu utakmicu. 27 asistencija to govori samo za sebe, imali smo dobru kombinatoriku, čestitke igračima na pobjedi."

FOTO: HINA/ Mario STRMOTIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!