Nogomet

Maksimir ponovno rasprodan, nema više ulaznica u prodaji

Branimir Korać • ponedjeljak, 10.10.2022.
Maksimir ponovno rasprodan, nema više ulaznica u prodaji
Foto: FaH

Dinamo u utorak na Maksimiru dočekuje Salzburg, a klub je potvrdio kako su sve ulaznice za ovaj dvoboj rasprodane...

Kao što se i očekivalo, maksimirske tribine bit će ispunjen onoloko koliko god je to moguće, sve ulaznice koje su puštene u prodaju su i rasprodane.

Iz kluba su napomenuli kako će se na tribine moći jedino uz predočenje osobnih dokumenata jer su sve ulaznice personalizirane.

"Sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime te nisu prenosive. Na ulazima u stadion bit će kontrola ulaznica i osobnih dokumenata.

Nema mogućnosti promjene osobnih podataka na kupljenim ulaznicama, a također nije moguće dobiti povrat novca za kupljene ulaznice.

GNK Dinamo ne odgovara za bilo kakve sporne situacije i nepravilnosti kod kupovine ulaznica na crnom tržištu ili putem online servisa koji nisu ovlašteni za prodaju ulaznica GNK Dinamo, a na kojima se u ponudi mogu pronaći ulaznice za utakmice Dinama. Navijači putem svih kanala koji nisu Ticket point ili ulaznice.hr kupuju ulaznice na vlastitu odgovornost.

Vlasnici godišnjih ulaznica na stadion ulaze s godišnjom ulaznicom. Nije potrebno preuzimanje dodatnih ulaznica na Ticket pointu."

FOTO: Hina/ Dario GRZELJ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!