Nogomet

Mišić: 'Moramo pokazati puno više nego što smo pokazali u Salzburgu i Milanu'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 10.10.2022.
Mišić: 'Moramo pokazati puno više nego što smo pokazali u Salzburgu i Milanu'
Foto: FaH

U Dinamovim redovima uoči susreta protiv Salzburga vlada optimizam iako i Josip Mišić ističe kako će trebati bolji nastup nego na zadnjim gostovanjima...

Josip Mišić važan je dio Dinamove momčadi, nezaobilazan član prvih 11, a sada s nestrpljenjem čeka sutrašnji sraz protiv Salzburga.

"Mogu reći da je svlačionica spremna za sutra. Osim Boška više nemamo ozlijeđenih igrača. Moramo pokazati puno više nego što smo pokazali u Salzburgu i Milanu. Bili smo dobri, ali ne dovoljno da bismo dobili bodove. Idemo se revanširati i bez kalkulacija idemo po pobjedu."

Salzburg kao i svaka druga momčad ima i lošijih strana.

"Imaju i oni svoje prednosti i nedostatke. Ne mora značiti da će biti ista utakmica kao tamo. Moramo biti na našem maksimumu i odigrati najbolju utakmicu kako bismo došli do pobjede."

Uoči prvog susreta u Salzburgu Mišić je zaradio ozljedu protiv Slaven Belupa, ali uspio se zakrpati i sada posve oporaviti.

"Dobro se osjećam, odmorio sam par dana i bit ću spreman za sutra. Naravno, ako me šef želi iskoristiti."

Dinamov veznjak igra sjajno ove sezone i to mu možda donese i poziv na Dalićev popis.

"Bilo je puno pitanja, čak i jučer. Puno se priča o tome, a ja mogu samo reći da dajem sve od sebe na treninzima i na utakmica. Ono što bih naglasio da su mi sada bitne utakmice sutra i u idućem periodu. Bitno da igramo dobro, a onda kako bude bit će."

I u Maksimiru vodit će bitku s mladim Lukom Sučićem.

"Nisam ga previše pratio dok nismo zaigrali protiv Salzburga. Stvarno je talentiran i perspektiva i bit će za hrvatsku reprezentaciju dosta važan igrač. Baš mi se sviđa njegova lijeva noga i odličan pregled igre."

FOTO: HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!