Rukomet

Horvat: 'Belgijci su nam poslali upozorenje u utakmici s Nizozemskom prije par dana'

Mihaela Bradovski • subota, 15.10.2022.
Horvat: 'Belgijci su nam poslali upozorenje u utakmici s Nizozemskom prije par dana'
Foto: FaH

Start kvalifikacija za Euroiposko prvenstvo bio je dobar za hrvatske rukometaše koji su lako slavili protiv Grčke, a sada žele pobjedu i u Belgiji s kojom se sastaju sutra od 13:45...

Hrvatska rukometna reprezentacija priprema se za dvoboj protiv Belgije, ozbiljno shvaća susret s momčadi koja je u prvom kolu pošteno namučila Nizozemsku i izgubila samo 25:24.

"Poslali su nam upozorenje u utakmici s Nizozemskom prije par dana. Sigurno će se pred svojom publikom, u svojoj dvorani željeti pokazati u najboljem svjetlu i upisati bodove. Naravno, na nama je da budemo što bolji, da odigramo utakmicu kakvu smo odigrali protiv Grčke i vratimo se kući sa željena dva boda", kaže Hrvoje Horvat.

Između ova dva susreta, radilo se na obrani s kojom Horvat nije bio zadovoljan u prvom susretu.

"Defenzivni dio nije bio zadovoljavajuć u utakmici s Grčkom tako da smo po tom pitanju pokušali korigirati neke stvari. U utakmici s Belgijom ćemo probati i neke nove stvari. Sigurno da su nam defenzivni dio i taj ulazak u utakmicu jako bitni i tome ćemo posvetiti pažnju i koncentraciju. Radili smo i na obrani sedam na šest budući da je Belgija dosta znala koristiti tog dodatnog igrača pa da nam tu ne naprave neko iznenađenje ili zadali probleme. Ponovno smo u malo vremena puno toga radili."

FOTO: HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!