Nogomet

Papuk uživa protiv Osijeka: 'Pritisak je na njima, a mi što napravimo, napravimo'

Branimir Korać • utorak, 18.10.2022.
Papuk uživa protiv Osijeka: 'Pritisak je na njima, a mi što napravimo, napravimo'
Foto: Kristijan Komarica

Član Treće NL Sjever, Papuk, dočekuje u Orahovici u prvom kolu SuperSport Hrvatskog kupa Osijek i priređuje veliku feštu na svom travnjaku...

Pred nogometašima Papuka je težak posao, u goste dolazi Osijek, ali u Orahovici su svjesni kako je za njih ovo utakmica u kojoj mogu samo dobiti i da je Osijek taj koji se mora nositi s pritiskom.

"Osijek je naš sportski prijatelj, puno toga veže ova dva kluba, od igrača kojih je 5-6 igralo i u Orahovici i u Osijeku, pokojni Lukačević je kod nas bio trener, iznimno prijateljstvo vlada među klubovima. Ova utakmica je za nas praznik, a s psihološke strane Osijek je pod većim pritiskom nego mi. Ovo je nama utakmica za uživanje, za gušt, oni moraju, a mi što napravimo, napravimo. Osijek je maksimalno težak protivnik, ali želimo pokazati da se i u Orahovici igra dobar nogomet", kaže trener Zoran Mandić za ICV.

Domaćin će nastupiti sa svojim najjačim snagama.

"Situacija s Bornom (Mimićem) se popravila i on će krenuti od početka, na klupi imamo četiri igrača koji mogu odraditi 20-ak minuta i tako ćemo se otprilike i koncipirati", kaže Mandić i poručuje:

"To je utakmica za uživanje i pozivamo sve ljubitelje sporta iz Orahovice i okolice da dođu pogledati povijesnu utakmicu."

Susret u Orahovici počinje u 15 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!