Nogomet

Đalović ljutit u Kutini: 'Oni koji su igrali ovakvim nastupom neće imati poziciju u klubu'

Mihaela Bradovski • četvrtak, 20.10.2022.
Đalović ljutit u Kutini: 'Oni koji su igrali ovakvim nastupom neće imati poziciju u klubu'

Rijeka je uz puno muke izborila prolaz u osminu finala SuperSport hrvatskog kupa. Igra u Kutini protiv Moslavine izazvala je bijes stručnog stožera...

Sve ono dobro što je napravila protiv Gorice i Lokomotive, Rijeka je skoro u potpunosti kompromitirala protiv Moslavine. Petoligaša je iz natjecanja izbacila teškom mukom tek boljim izvođenjem jedanaesteraca.

"Ovo je bilo baš loše. Najbitniji je taj prolaz. Gledali smo utakmice Moslavine, znali smo da neće biti jednostavno, ali ovo nismo mogli očekivati. Jer ovo, samo srećom smo prošli na jedanaesterce. Nadam se da nam se ovakve stvari više neće događati", ljutito je zvučao Cosmijev pomoćnik Radomir Đalović.

Đalovića je teško isprovocirati, nije lik koji lako plane, ali u Kutini mu je momčad itekako dirnula živac.

"Trener Cosmi je odmorio osam, devet igrača za jako bitnu utakmicu u nedjelju, ali mi smo Rijeka, imamo 25 igrača i ovakve stvari su nedopustive. Igrači koji su igrali trebaju se ozbiljno zamisliti jer ovako se ne predstavlja Rijeka, ovako se ne brane boje Rijeke i morat će to pod hitno promijeniti ili sigurno neće imati svoju poziciju u ovom klubu."

FOTO: Youtube Rijeka

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!