Nogomet

Modrić: 'Svjestan sam svojih godina, ovo mi je vjerojatno posljednje natjecanje s Hrvatskom'

Branimir Korać • ponedjeljak, 24.10.2022.
Modrić: 'Svjestan sam svojih godina, ovo mi je vjerojatno posljednje natjecanje s Hrvatskom'
Foto: FaH

Luka Modrić na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Kataru igrat će svoje posljednje veliko natjecanje u dresu hrvatske reprezentacije, izjavio je za FIFA+...

Svi smo svjesni kako se bliži kraj i da Luka Modrić neće još dugo igrati u dresu hrvatske reprezentacije. Svjesni smo i kako je Svjetsko prvenstvo u Kataru možda i posljednje veliko natjecanje za Luku Modrića, a toga je svjestan i on.

"Svjestan sam da sam u nekim godinama i ovo je vjerojatno moje zadnje natjecanje s hrvatskom reprezentacijom", istaknuo je Modrić u dokumentarcu o šestorici kapetana koji možete pogledati na FIFA+.

Modrić igra u nenormalnom ritmu već godinama, još uvijek traje na najvišoj razini, ali biologija radi svoje i Katar je moguće mjesto gdje će odigrati posljednju reprezentativnu utakmicu.

U samoj izjavi kako je to vjerojatno posljednje natjecanje ipak ostaje onaj mali postotak nade kako će se predomisliti i nastaviti. Motiva sigurno ne nedostaje, posebno jer je tu još iduće godine i završni turnir Lige nacija. Europsko prvenstvo je još daleko, no treba ostaviti prostora za eventualni ostanak barem do završnog turnira Lige nacija.

U svakom slučaju, Hrvatska se već priprema za odlazak Luke Modrića, on će doći brže nego to itko želi i nema nikakve dvojbe da će jako nedostajati.

FOTO: HINA/ Damir SENČAR

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!