Rukomet

Junak Našičana o pobjedi u Danskoj: 'Da možeš birati način, ovaj je najslađi'

Mihaela Bradovski • srijeda, 26.10.2022.
Junak Našičana o pobjedi u Danskoj: 'Da možeš birati način, ovaj je najslađi'

Nexe je stigao do velike pobjede u Danskoj gdje je svladao Skjern s 30:29 i napravio sjajan posao. Junak Našičana bio je Tomislav Severec...

Odličnu utakmicu odradili su Našičani u Danskoj i upisali vrlo vrijednu pobjedu. Ona je ostvarena pogotkom u samoj završnici, Tomislav Severec bio je precizan 15-ak sekundi prije kraja.

"Da možeš birati način, ovaj je najslađi, ajmo reći u zadnjim sekundama. Sigurno da je dobar osjećaj, ali najbitnije je da smo pobijedili."

Skjern se potvrdio kao vrlo težak i neugodan protivnik, ali Nexe je bio uspješniji.

"Jako su nezgodna ekipa, kao uostalom i sve skandinavske ekipe. Igraju brz rukomet s dobrom obranom, imaju mlade, zanimljive igrače. Tu je i dvorana koja je bila ispunjena i nije bilo lako igrati pred punim tribinama. Ali kako smo i prošle sezone navikli dobivati u Europskoj ligi u zadnjim sekundama, tako nastavljamo i u ovoj."

Dobru formu ove sezone i u ovom susretu potvrdio je Luka Moslavac.

"Početak je bio dosta težak, malo usporeniji, trebalo nam je da dobijemo osjećaj kakav je protivnik. Kasnije smo napravili seriju, otišli na dva, tri razlike. U drugom poluvremenu smo nekako održavali tu prednost i na kraju zasluženo slavili."

FOTO: RK Nexe

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!